آشنایی با تخت بیمارستانی برقی
تخت های بیماران یکی از مهم ترین تجهیزات پزشکی هستند. با تنظیم شیب، ارتفاع، زیر سر و پاهای بیماران می توان از این تخت ها استفاده بهینه کرد تا بیماران آسایش بیشتری داشته باشند. تخت های بیمارستان ها در سه دسته مکانیکی، تمام برقی و نیمه برقی قرار می گیرند که هر کدام شامل خصوصیاتی می باشند و ما در اینجا به توضیحی درباره انواع تخت بیمارستانی برقی می پردازیم.
تخت بیمارستانی برقی چیست؟
تخت های بیمارستانی نیمه برقی و یا تمام برقی عموما دارای موتوری هستند که با ولتاژ 12 ولت کار می کند. انواع تخت های برقی ضد آب می باشند و با استفاده از یک ریموت و از راه دور و یا با استفاده از دکمه های تعبیه شده در آنها می توان تنظیمات لازم را روی تخت ها انجام داد.
تخت های بیمارستانی نیمه برقی دارای یک موتور هستند. در این نوع از تخت ها، دکمه هایی در زیر سر و زیر پاهای بیماران قرار دارد که می توان توسط این دکمه ها زیر سر و پاهای بیماران را کنترل کرد.
در این میان ارتفاع تخت بیماران را باید به صورت مکانیکی و توسط هندل تنظیم کرد.
اما تخت های بیمارستانی تمام برقی دارای یک موتور و یک پریز برق در کنار تخت می باشند. این تخت ها یک ریموت دارند که زیر سر، پاها و ارتفاع تخت را کنترل می کند و افراد می توانند از راه دور به تنظیم تخت بپردازند.
گفتنی است که یک تخت بیمارستانی برقی می تواند شیب یک تخت را نیز به طور کامل کنترل کند و آن را به منظور جریان گردش خون بهتر در بیمارانی که تحرکی ندارند، تغییر دهد.
در این میان در تخت های بیمارستانی مکانیکی تمامی این تنظیمات از قبیل زیر سر، زیر پاها و ارتفاع تخت توسط هندل ها و به روش مکانیکی صورت می گیرد.
قابل ذکر است افرادی که قوت زیادی برای استفاده از هندل های تخت های مکانیکی ندارند و از وضعیت مالی خوبی نیز برخوردار هستند، بهتر است از انواع تخت بیمارستانی برقی استفاده کنند.
سایت پارسا طب ایران با آدرس اینترنتی parsatebiran.com با ارائه انواع تجهیزات پزشکی در اختیار خریداران است. این سایت با ارائه انواع تخت های بیمارستانی برقی می تواند رضایت مشتریان را جلب کند. تخت برقی سه شکن همراه با قیمت مناسب یکی از محصولات ارائه شده در این سایت می باشد.